Miercuri 21 Aug 2019
S.C. Uzina Mecanica Orastie S.A., Str. N. Titulescu nr.60, Orastie, jud. Hunedoara
În mai mult de 53 de ani de existenta S.C. Uzina Mecanica Orastie S.A. a demonstrat nu numai experienta în gama de activitate, dar şi capacitatea de adaptare la problemele importate de o economie în continuă evoluţie.
Gama de activitate: prelucrari mecanice
Gama de activitate: prelucrari mecanice
Gama de activitate: prelucrari mecanice
Gama de activitate: prelucrari mecanice
Gama de activitate: prelucrari mecanice
Tipărire

Istoric

     Situată în sud-vestul Transilvaniei, pe Valea Mureşului, loc de intensă circulaţie între Munţii Apuseni şi Munţii Sebeşului,Orăştia, atestată documentar din 1224, este un centru de tradiţie istorică, economică şi culturală.
     Orăştie, devenită municipiu in 1996, are un potenţial de poziţie favorabil datorat situării sale pe doua din principalele căi de comunicaţie naţionale şi europene, respectiv: rutier DN 7-E 68 şi feroviar-linia 200.
     Municipiul Orăştie şi-a valorificat de-a lungul timpului nu numai potenţialul cultural, extrem de vast, dar şi cel uman şi economic.
     În acest context se înscrie şi uzina noastră care îşi are originea într-o mică fabrică particulară înfiinţată în 1889 sub numele de FRIEDERICH WEGNER.
Această fabrică a funcţionat ca atare până în anul 1952, când se pun bazele a ceea ce este astăzi uzina noastră.
Parcurgând mai multe etape de dezvoltare şi extindere a activităţii, sub diverse titulaturi, în 1984 UZINA MECANICĂ ORĂŞTIE obţine MARCA ÎNREGISTRATĂ.
In prezent S.C.UZINA MECANICĂ ORĂŞTIE S.A. funcţionează ca şi componentă M.E.C.M.A. - D.I.A.P.S.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies
Aflați mai multe despre politica de confidențialitate a datelor.

 

logo centenar ROMANIA

S.C. Uzina Mecanică Orăștie S.A.
Str. N. Titulescu nr.60
Orăștie jud. Hunedoara
România
0040254243003 / 0040254247964
umo@umo.ro

Deczia nr. 44/12.10.2016 : Începând cu data de 17.10.2016, accesul în incinta S.C. Uzina Mecanică ORASTIE S.A. va fi permis doar în baza legitimaţiilor de acces semnate de Directorul general al societăţii sau în baza unei dispoziţii scrise sau verbale a persoanelor din conducerea societăţii.

Textul integral al deciziei îl găsiți aici.

Turnatoria de tuburi din fonta ductila

Localizare pe hartă

hartaMica